• ru
  • fi
Etusivu / Artikkelit ja uutiset / Kulttuuri

Konchita Wurst sai kutsun Moskovaan

20 Toukokuu 2014 16:39 / Kulttuuri

Vaikka virallinen Venäjä on valinnut vanhoillisen näkemyksen seksuaalivähemmistöihin, Euroviisujen parrakas tähti Konchita Wurst on valmis tekemään varattuun kalenteriinsa tilaa Moskovan keikalle.

Euroviisujen voittaja Konchita Wurst sai kutsun Moskovaan Viisujen virallisiin bileisiin. Moskovan tilaisuuden tuottajat käyvät neuvottelut parrakkaan laulajan manageri Rene Berton kanssa.

Jos neuvottelut tuottavat tulosta, Konchita vastaanotetaan Moskovassa toukokuun ja kesäkuun taitteessa.

Konchitan palkkiosta ja muista esitystä koskevista asioista keskusteula ei vielä käyty. Wurst voi kuitenkin käydä järjestäjille kalliiksi, joten hänen esiintymisensä ei ole vielä varma. Konchitan seuraksi kutsutaan myös Viisujen osallistujia Valkovenäjältä, Puolasta, Romaniasta ja Kreikasta. Vartiointijärjestelyt ovat melkoiset. Vieraiden majoituspaikasta ei kerrota.

Konchita yritettiin saada Venäjälle jo huhtikuussa, jolloin järjestettiin vastaavat Viisu-aiheiset bileet, mutta silloin laulaja ei pystynyt vastaanottamaan kutsua tiukan aikataulunsa takia. Hänen kalenterinsa on myös nyt toivottomasti varattuna puoli vuotta eteenpäin, mutta Konchita ja hänen managerinsa katsovat kutsun Moskovaan tärkeäksi.

Asiasta uutisoi lenta.ru

Ei kommentteja

Ei kommentteja

Lisää kommentti:

Voi myös kirjautua ennen kommentointia.