• ru
  • fi
Etusivu / Artikkelit ja uutiset / Pietarimme

Jatkolennon odottamisesta Pulkovossa saattaa tulla kunnon elämys

15 Marraskuu 2014 17:31 / Pietarimme

Pietarin uudistunut Pulkovon lentokenttä miettii palveluidensa kehittämistä. Huomiota halutaan antaa myös lennon vaihtoa odottaville matkustajille jotka joutuvat pahimmillaan viettämään tuntikausia lentokentän auloissa. Heille tarjotaan mahdollisuus käyttää odotusaikaansa Pietarin nähtävyyksiin tutustuen.

Uuvuttava, tunteja kestävä lennonvaihto Pulkovon lentokentällä voi muuttua paljon hauskemmaksi jo seuraavana vuonna. Kaikille yli 4 tuntia odottaville tarjotaan edullisia bussiretkiä kaupungille. Bussiin voi nousta suoraan terminaalista.

Pulkovon lentokenttää pyörittävän Vozdušnyje vorota Severnoi Stolitsy (Pohjoisen pääkaupungin ilmaportit) -yhtiön markkinointiosaston päällikkö Olga Vlasova esitteli uuden palvelun yksityiskohtia. Palvelun pilotointi alkaa vuoden 2015 alusta. Liput kaupunkiajelulle voi ostaa heti paikan päällä tai etukäteen lentokentän nettisivustolta. Retkiä on tarjolla sekä päivällä että yöllä, kaupungille tai Pietarin esikaupunkien puistoihin ja palatseihin. Halutessaan asiakas voi tilata myös yksityisen oppaan palvelut.

Lentokentä toteuttaa uuden palvelun yhteistyössä suuren matkailualan yhtiön kanssa jolla on Pietarissa oma osasto. Yhtiön nimeä Olga Vlasova ei suostunut kertomaan, sillä yhteistyösopimuksen laatiminen on vielä kesken.

Fontanka.fi

Ei kommentteja

Ei kommentteja

Lisää kommentti:

Voi myös kirjautua ennen kommentointia.