• ru
  • fi
Etusivu / Artikkelit ja uutiset / Yhteiskunta

Lännen sotilaspiirin yliupseeristo kutsuttiin harjoituksiin yhdessä valkovenäläisten kenraalien kanssa

21 Tammikuu 2015 17:46 / Yhteiskunta

Pietarissa alkaa 21 tammikuuta lännen sotilaspiirin yliupseeriston operatiivinen kokoontuminen. Kokoontumiseen osallistuvat kaikki sotilaspiirin yksiköiden komentajat sekä piiriesikunnan upseerit.

Kolme päivää kestävän kokoontumisen ja harjoituksen aikana kenraalit, amiraalit ja yliupseerit perehtyvät uusiin piirin yksiköiden valmennusmenetelmiin sekä työstävät yhteisen piirin opetus- ja sotaharjoitusmenetelmän vuodelle 2015.

Leningradin alueella sijaitseville piirin harjoituskentille on perustettu yli 30 harjoituspistettä, joissa upseerit tutkivat käytännössä, miten piirin maa-, ilma ja merivoimien valmennus ja harjoittelu käytännössä järjestetään. Samalla kokoontumisen aikana osallistujille esitetään uudet ase- ja sotakonemallit, jotka piirissä otetaan käyttöön.

Tämän lisäksi upseereille järjestetään laaja luento-ohjelma: luennoitsijoina ovat Venäjän Puolustusvoimien Pääesikunnan Sotilasakatemian asiantuntijat.

Kokoontumiseen osallistuu venäläisten kollegoidensa rinnalla myös Valkovenäjän Pääesikunnan vieraskunta. Liittolaisvaltioiden yliupseerit vaihtoivat kokemuksiaan sekä osallistuvat seminaareihin ja keskustelutilaisuuksiin.

Kokoontumiseen osallistuu yli 130 yliupseeria.

Fontanka.fi

Комментарии (1):

Ei kommentteja

Lisää kommentti:

Voi myös kirjautua ennen kommentointia.